fbpx

Naisten parhaat hajuvedet Top 10

Nykynainen on varsin vaativa valitessaan täydellistä tuoksua. Siksi hajuvesi brändit kehittävät yhä enemmän uusia vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät asiakkaiden monipuoliset maut.  

Joka vuosi ilmestyy satoja uskomattomia aromeja, joista kaikista edustavin on erittäin vaikea valita. Mutta yritimme arvioida nykyaikaisten hajusteiden markkinoita ja tuoda esiin uutuuksista suosituimmat hajuvedet 2020. Jotkut niistä eläytyvät aurinkoon, toiset taas hedelmin ja tropiikkiin.

Kokoelma hajuvedet Top 10 sisältää kolmet uudet naisten hajuvedet 2020, joita ei ole helppoa löytää hyllyltä, mutta joita kannattaa kokeilla, sekä 7 aromia, jotka ovat olleet kysyttyjä jo vuosia.

Naisten hajuvedet Top 10

1

Chanel Chance

€126,95
2

Euphoria, Calvin Klein

€40,96
3

Lancôme La Vie Est Belle

€69,95
4

Bvlgari Omnia Golden Citrine 2020

€53,95
5

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

€59,95
6

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

€42,95
7

Christian Dior J’Adore Eau Lumiere

€61.95
8

Angel Eau Croisière

€41,95
9

Dolce & Gabbana Dolce Shine 2020

€53,50
10

Givenchy L’Interdit Édition Couture 2020

€107

Huomio!

Hajusteiden luettelo “Naisten parhaat hajuvedet Top 10” on koottu tuotemerkkihakujen suosiolla Google-hakukoneesta sekä tuoksun iän perusteella. Hajuvesi valikoimat ovat informatiivisia, ja sinun on neuvoteltava asiantuntijoiden kanssa ennen ostamista.

1.

Chanel Chance

 • Tuote
 • Tarjoukset

Chanel Chance

126.95
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Hajuvesi esiteltiin maailmalle ensimmäisen kerran vuonna 2003. Sen kehittäjä oli Jacques Polge. Hänen kohtalonsa on erottamaton muotitalosta. Vuodesta 1978 lähtien hän on ollut yrityksen kärkenä ja julkaissut kymmeniä uusia tuotteita. Niiden joukossa on kokoelmat “Allure”, “Beige”, “Noir”. Ja vuonna 2003 ilmestyi CHANELin ensimmäinen Chance-pullo.

Sen pääsoinnut ovat puumaisia, sitrusmaisia ja vihreitä. Ne ympäröivät onnelliset omistajansa lempeällä auralla ja kiinnittivät ohikulkijoiden huomion ainutlaatuisella puuskahduksellaan. Sen aromi on naisellinen ja herkkä. Tämä antaa jopa vakavalle liiketoiminnan naiselle hieman lumoutta ja taikuutta, tekee hänestä herkän, särkyvän ja uskomattoman viehättävän.

Tämän hajuveden koostumus ja maaginen ilmapiiri valloittivat asiakkaat, ja maailma jähmettyi odotellessa tämän tarinan jatkumista. Ja muotitalo otti huomioon ihailijoiden pyynnöt: vuoteen 2007 mennessä tiskit olivat täynnä uusia muunnelmia. Haluaisimme yhdessä pohtia niitä tarkemmin.

Koko viivaston kuvaus pähkinänkuoressa olisi erittäin vaikeaa. Jokainen sen elementti on erikoinen ja ainutlaatuinen, sillä on oma historia ja mielenkiintoiset piirteet. Voimme tutkiskella vain yhteisiä piirteitä. Kaikki nämä “sävellykset” ovat luonnollisia hedelmäteoksia, joissa on hiukkasia sitruunaräjähteestä. Joissakin paikoin tunnet kirkkaanmakean ja happaman hajun, jossain voit tuntea herkät ripaukset jauhemaisista nuoteista, toisissa rohkea pippurisuus.

2.

Euphoria, Calvin Klein

 • Tuote
 • Tarjoukset

«Euphoria» – Naisten tuoksu, jonka Calvin Klein julkaisi vuonna 2005. Nykyaikaiset luokittelijat määrittelevät tämän hajuveden koostumuksen perusteella itämaisiin ja kukkaisiin hajuvesiin. Virallisen lehdistötiedotteen mukaan hajusteiden kehittämisessä olivat mukana: Dominique Ropion, Carlos Benaim ja Loc Dong, Heidän työnsä tunnetuimmat sävyt ovat: alkukosketuksessa – granaatti; ”sydämessä” – orkidea ja lootus; jälkihoksahduksia ovat meripihka, fioni, mahonki ja myski.

Ulkomaalaisessa Flavours & Fragrances -lehdessä kerättiin puolueettomassa tutkimuksessa kuluttaja-arvosteluita Calvin Kleinin Euphorian tuntuja. Haastatteluun osallistujia pyydettiin antamaan rehellinen arvio tästä hajuvedestä useiden keskeisten ominaisuuksien suhteen. Näitä olivat ensimainen aromin sävy, pysyvyys ja oman sälehtivän aromin läsnäolo sekä kausiluonteinen, ajallinen ja ikäkohtainen suhtautuminen.

Saatujen tietojen perusteella voidaan todeta, että suurin osa vastaajista on yhtä mieltä seuraavasta mielipiteestä: Calvin Kleinin tuoksun Euphoria on lyhytkestoinen: keskimäärin – 2 korkeintaan 3 tuntia, ja selkeä silmukka. Lisäksi on huomattava, että äänestyksen valinta oli lämpimänä tai viileänä vuodenaikana keski-ikäisille ja tyylikkäille nuorille päivällä tai illalla.

3.

Lancôme La Vie Est Belle

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Naisten tuoksujen suosittu kokoelma. La Vie est Belle lady aloitti historiansa vuonna 2012. Silloin kolme tunnetuinta ranskalaista parfyymin kehittäjää löivät päät yhteen ja kehittivät tämän hajuveden, herkeimpään kukkahajuveteen yhdisti taitonsa – Olivier Polge, Dominic Ropillon ja Anna Flipo. Pian sen jälkeen, kun ensimmäinen La Vie Belle -hajuvesi sai myönteisiä arvosteluja, Lancôme-muotitalo toi markkinoille useita reunustajia ja vartalohoitotuotteita.

Ensimmäisen tuoksun lisäksi yhtä suosittuja flankereita esitellään La Vie est Belle -kokoelmassa. Todellinen kuvaus tälle hajusteelle olisi: makea ja leikkisä kukka-gourmet. Pralineen ja vaniljan viettelevät nuotit ”La vie est bel” -hajuissa on koristeltu puhtaimmilla kukka-asetelmilla, joissa iiris, jasmiini ja ruusu kohtaavat. Tällaiset sävelet ovat ihanteellisia nuorille naisille – kauniiden mekkojen, miesten- ja makeisten ystäville.

Erikseen on syytä mainita La Vie Bellen pakkaus. Lancômen perustaja Arman Petizhan keksi vuonna 1949 tyylikkään pullon, muistuttaen naisen onnellisen hymyn piirteitä. Yli 60 vuotta luonnos odotti omaa aikaansa, kunnes muotitalo julkaisi ensimmäisen tuoksun nimellä La Vie est Belle, joka puhuu onnellisuudesta – sen käännös tarkoittaa “Elämä on kaunista”. Ja tänään kristallihymystä, joka näkyy valokuvassa, on tullut pysyvä merkki suositun tuotemerkin kokoelmasta.

Tämä hajuvesi on kuin edellä mainitut hajuvesi merkit, jotka ovat suosituimmista parhaat, eli ansaitsevat tittelin kaikkien aikojen naisten tuoksut top 10.

4.

Bvlgari Omnia Golden Citrine 2020

 • Tuote
 • Tarjoukset

Aurinkoinen aromi luokitellaan naismaiseksi. Omnia Golden Citrine on Omnia-kokoelman kymmenes tuotos. Jokainen tämän sarjan uusi julkaisu on kauan odotettu tapahtuma. Uutuuden pullo on maalattu kirkkaalla ja iloisella keltaisella värillä, joka on inspiroitu sitriinin kultaisista jalokivistä.

Mehukkaassa ja hedelmällisessä kukka-aromissa valkoinen persikka ja sisilialainen mandariini muodostavat huikean yhdistelmän heti lähtöön. Uskomattoman tuoksun sydämessä on aurinkoinen ylang-ylang ja jasmiini. Pohja on bentsoiini ja setri – se luo miellyttävän lämmön ja valon tunnelman.

Rauhallinen ja puhdas aromi, erittäin pitkäkestoinen, sopiva mihin aikaan päivää tahansa. Tämä on paras hajuvesi naiselle, joka haluaa jotain poikkeavaa ja erikoista. Se paljastuu paremmin lämpimällä säällä, aurinkoisina päivinä.

Mihin kiinnittää huomiota: hajuvesi esiintyy vain epästandardipulloissa, joiden tilavuus on 40 ja 65 ml.

5.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Vilkas, hurmaava ja omituinen tuoksu “DAISY EAU SO FRESH” on rohkea jatko-osa alkuperäisestä hajusteesta DAISY. Se vie sinut onnelliseen ja aurinkoiseen paikkaan, jossa kaikki on kylläistä nuoruuden hengestä, luonnollisesta tuoreudesta ja viehättävästä yksinkertaisuuden tunteesta. Leikkisä, omituinen tunnelma – tuoreiden vadelmien, erikoisten villiruusujen ja tuoreiden luumujen tuoksu. Hentoinen, mutta ei myöskään liian vakava, tuoksu DAISY EAU SO FRESH vie sinut Marc Jacobsin kehittämään vintage-aikakauteen ja naisellisuuden ja rohkeuden tunteeseen.

Huipputuulahdukset: punainen greippi, vadelma, vihreät lehdet, päärynä,

Sydännuotit: Violetti, villi ruusu, omenapuun kukat, jasmiinin terälehdet, litsi,

Perusaromit: myski, luumu, seetri

6.

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

 • Tuote
 • Tarjoukset

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

46.95 42.95 -9%
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Dolce & Gabbanan uusi rajoitettu erä Light Blue Sun Toilet Water on kutsu kesäiselle Capri-saarelle, jossa sinulla on mahdollisuus nauttia ensimmäisestä rakkaudesta.

Hajusteen luomisen inspiraatio oli kiehtovan kesäromanssin tunnelma maagisella Caprin saarella, jota lämmittivät häikäisevän Välimeren auringon säteet.

Tänä kesänä hedelmä- ja kukka-asetelma Light Blue saa uuden aurinkoisen ja aistillisen äänen, joka ikään kuin lämmitetään Caprin saarella olevan auringon alla. Ruokahalua herättävä vaaleansininen, sekä hapakkaan italialaisen sitruunan ja mehukkaan Granny Smith -omenan täydentää viileä, virkistävä kookosveden tuntu, ja sitä korostavat otsonin soiton virkistävä merisuihku. Hajusteen sydämessä eksoottiset plumeria-sävyt yhdistivät jasmiinin aistillisuuden ja alkuperäisestä koostumuksesta säilötyn valkoisen ruusun naisellisuuden. Yhdessä ne muodostavat hehkeän, aurinkoon infusoidun kukkanektarin. Setriksin mausteiset muistiinpanot lämmittävät sekä tuoksuvat ambergris-sävyt ja bourbon-vaniljan runsas makeus. Ja lopuksi, hypnoottinen ja houkutteleva valkoisen myskin lakeus pysyy iholla pitkään, aiheuttaen vastustamatonta janoa kesäromanssiin.

Tärkeimmät aromit: Sitruuna, Granny Smith-omena, kookosvesi, merisuihke otsonin sointu

Keskimmäiset nuotit: jasmiini, valkoinen ruusu, Plumeria 

Jälkitunnelma: Cedar, Ambergris, Bourbon Vanilla, White Musk

7.

Christian Dior J’Adore Eau Lumiere

 • Tuote
 • Tarjoukset

Dior-hajusteiden parfyymien luoja Francois Demachy halusi korostaa J’Adore eau de wc: n säteilevää kirkkautta. Uudella toilettitarvikkeella, joka pysyy uskollisena kukkaiselle luonteelleen, näpelöi ulottuvuuden tuoreita nuotteja, mikä korostaa aromin monimuotoisuutta, täyttää valolla, tuo elämään hauskuutta ja elämänmakua.

Red Orange Essencen suussa sulavat, huikeat ensituntumat kiehtovat, monipuolisesti herättäen aisteja. Mongolian makeus, jota varjostavat vaniljan ja sitruunan sävelet, löytyy Damaskoksen ruusun värisevää ja vilkasta viehätystä. Esanssit paljastetaan Vallauriksen Nerolin vastakkaisella aksentilla, joka on säteilevä kuin lumivalkoiset terälehdet ja yhtä lämmin kuin Välimeren auringon kultaiset säteet. Mukana on ripaus tuoksuvaa kukkaa, joka antaa säteensä J’adorelle.

Tuoksusävyt: Kukka

Tärkeimmät nuotit: Punainen Oranssi, Sitruuna

Sydämen sävelet: Neroli, Damask nousi

Jälkisävel: vanilja

Hajusteiden tunnelma: helläinen, iloinen, leikkisä.

8.

Angel Eau Croisière

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Sinisen, tähtitaivaan alla alkaa Angelin uusi jae …

Angel Eau de Toilette on kutsuttu täyttämään unelmasi, ja elää täysimääräistä elämää ja ajaa rajoja siitä, mikä on mahdollista. hentoisesti laskettujen mittasuhteiden ja muotojen ansiosta voit katsoa uudelleen legendaarista tähteä: pullo pysyy pystyasennossa.

Angel Eau de Toilette on hedelmäinen, kukka-vihannes- ja gourmet-aromi, joka avautuu kolmella partaalla:

– Aurinkoinen kuve

Mandariinin ja herkän pionin eteerisen öljyn harmoninen yhdistelmä. Tämä yhdistelmä on kuten aamuisen auringon hively, lävistävät säteet ajavat sinut aistillisten nautintojen aaltoihin.

– Gourmet parras

Omenan eteerisen öljyn vihreä tuoreus tasapainottaa pralinen makeutta ja luo uuden “äänen” ja rohkaisee sinua nauttimaan elämästä.

– Samettinen äärettömyys

Patchuli, jolla on syvä ja metsäinen sävy varjostaa lämpimissä meripihkan muistiinpanoissa aistillisuuden heijastuksena.

9.

Dolce & Gabbana Dolce Shine 2020

 • Tuote
 • Tarjoukset

Dolce & Gabbana Dolce Shine 2020

66.90 53.50 -20%
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Vuonna 2020 julkaistu Dolce Shine by Dolce & Gabbana on luokiteltu naisten tuoksuksi ja sen unohtumaton aromi kuuluu hedelmä- ja kukkakuntaan. Sen kehittäjä on parfymeeri Marie Salaman. Aurinkoinen sävy, joka on kudottu kirkkaista ja uskomattoman tuoreista hedelmä- ja kukkasoinnuista, säihkyy todellisella italialaisella onnellisuudella. Dolce Shine -hajuvesien vedessä kirkkaat ja mehukkaat mangon ja säteilevän jasmiinin soinnut ovat tiiviisti toisiinsa sitoutuneita italialaisen aurinkojen lämmittämän valkoisen puun tuoksuun.

Tämä tuoksu symboloi häikäisevän viehättävää ja onnellista tyttöä, josta on mahdotonta kääntää katsetta. Kun hän kävelee ohitsesi, jopa aurinko alkaa paistaa kirkkaammin.

Markkinoiden parhaat naisten tuoksut saadaan aikaan kun

kevään auringon ensimmäiset säteet valaisevat Amalfin rannikon kauniita puutarhoja ja innostaa hajustelijoita luomaan uuden tuoksun Dolce Shine

Päällimmäinen tuntu: mango, greippi, kvitteni.

Keskimmäiset nuotit: oranssi kukka, jasmiini terälehdet, otsoni sävy.

Pohja nuotit: valkoinen puu, Australian santelipuu, valkoinen myski.

10.

Givenchy L’Interdit Édition Couture 2020

 • Tuote
 • Tarjoukset

Uusi versio rajoitetusta tuotoksesta 2019, jalostettu L’Interdit -sarjan viidennes tuotos. Tuttu pullo on koristeltu mustalla Calais-printillä, jossa on kukkakuvio – tämä on kunnianosoitus muotitalon perustajan Hubert de Givenchyn suosikkimateriaaleille. Tämä rajallinen tuotos on onnistunut lahja L’Interditin rakastajalle.

Luomus – chypre-floral. Aromin paljastavat bergamotti ja päärynä, sekä appelsiinikukka, jasmiini ja tuberuusu. Patšuli, vanilja, vetiveri ja ambroksani, joten aromi on melko tuuhea ja rikas sekä pitkäkestoinen, mutta kevyempi kuin aiemmat L’Interdit-versiot.

Aromi on pitkään pysyvä, mehevä ja iltainen mutta, sopii myös päiväksi, jos ripottelet sitä vähän ja varovasti. Sen ominaisuudet avautuvat parhaiten viileällä säällä.


Tähän loppuu meidän valikoimamme uutuus hajuvedet 2020 ja naisten hajuvesi top 10, kävimme lisäksi läpi suosituimmat hajuvesi merkit, nämä olivat meidän hajuvedet top 10.

Valitse itsellesi omaan makuun hyvä hajuvesi.

DealExpert
Logo