fbpx

Miesten hajuvedet top 10

Hajuvesimarkkinoiden asiantuntijat syventyvät miesten hajuvesien päivittäin kasvavaan suosioon. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka muodostavat virheettömän ilmeen on valinta, Näillä vinkeillä sinun on helppo valita itsellesi paras miesten hajuvesi valtavasta valikoimasta. Pääasia on ymmärtää mihin tilaisuuteen tarvitset hajuvettä. Hyvän hajuveden tulisi kuvastaa miehen tilaa, hänen toiveitaan ja korostaa vetovoimaa.

Liikemiehille suotuisat aromit sisältävät pehmeää ja mausteista sekä itämaista tuntumaa. Muskottipähkinä, kardemumma ja Oud-puu takatuntumassa vahvistavat sen ylellisyyttä ja omaperäisyyttä. Kiehtova vaihtoehto erityistilaisuuteen tai ensimmäisille treffeille on hajuvesi, jonka sitrushedelmät ovat pehmentyneet metsäisillä yksityiskohdillaan. Moss, meripihka, patchouli ja vetiveri lopputuntumassa takaavat menestyksen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Parhaat miesten tuoksut luokittellaan useaan eri kategoriaan, näistä päätimme valita suosittuja ja moderneja hajuvesiä, joista kuka tahansa voi valita itselleen sopivan.Seuraavaksi luettelemme miesten deodorantit top 10 joista voit valita itsellesi tai lahjaksi.

1 Million de Paco Rabanne

 • Tuote
 • Tekniset tiedot
 • Tarjoukset

One Million de Paco Rabanne

50.95 40.95 -20%
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
ml 50
Hinta litraa kohti/kohden 819,00 €
Toimitus pv. 2 viiko
Palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
Ilmestymisvuosi 2008

1 Million от PACO RABANNE on tyylikkyyden, menestyksen ja vaurauden tuoksu, loistava vaihtoehto nykyaikaiselle miehelle oman elämän johtajalle. Metsäinen ja mausteinen eau de toilette voi tehdä olemuksesta vankan, ylellisen ja rikkaan. Vain itsevarmat ihmiset voivat suoda itselleen mahdollisuuksien täyteläisen elämän. Miljoona PACO RABANNE -sarja symboloi omistajansa menestystä ja hänen omaa imagoaan.

Avautuessaan aromissa tuntuu makea ja hapan appelsiini ja mandariini, jossa on hieman kitkerää greippiä ja tuoretta minttua. koostuvat jaloruususta ja mausteilla maustetusta sitruunaruolasta. Takatuntumassa saavat vallan hieno ambergris, valkoinen puu, nahka ja intialainen patchouli – täydellinen täydennys hurmaavalle koostumukselle.

1 Million PACO RABANNE tuoksun kotelo on tyylikäs ja on toteutettu kultaharkkojen muodossa. Tämä on tyylikäs, rohkea ja houkutteleva hajuvesi, jota suosii aktiiviset miehet, jotka ovat tehty saavuttamaan tavoitteensa. Tämä “sävellys” osoittaa omistajansa raakuuden, itsenäisyyden ja vahvan sisäisen energian.

miesten tuoksut top 10 listan avaa tämä upea hajuvesi, sillä se on ansainnut oman paikan listan kärjessä.

ylös ↑

Chanel Bleu de Chanel

 • Tuote
 • Tarjoukset
https://youtu.be/tgetStLp1PU
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

On oodi miehen vapaudelle puisessa aromaattisessa koostumuksessa, jossa on jännittävä ja omaperäinen sävy. Tämä iankaikkinen sävy on salaperäisessä sinisessä pullossa, sillä tämän hajuveden kehittäjät suunnittelevat myös upeat miesten lahjapakkaukset.

BLEU DE CHANEL miesten hajuvedet vahvistavat luonteen puhtauden upean muodon kautta. Täyteläinen ja todella tasapainotettu koostumus, joka korostaa elämän kylläisyyttä ja itseluottamusta.

Tämä saattaisi olla paras hajuvesi miehelle joka, on valmis tekemään kaikkensa unelmiensa toteuttamiseksi, siinä auttaa häntä Bleu de Chanel

ylös ↑

Azzaro Wanted

 • Tuote
 • Tarjoukset

Azzaro Wanted

78.94 54.95 -30%
https://youtu.be/mpNPOXuUlWo
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Wanted – kiihkeä, kiehtova ja rohkea hajuvesi on vuoden 2016 uutuustuote, jonka on julkaissut ranskalainen eliittibrändi Azzaro. Aromi sekoittuu tasaisesti vapautta rakastavien ja itseluottavien miesten kirkkaan luonteen kanssa, jotka tekevät kaiken saadakseen kaiken irti elämästä.

Hajuvesi on suljettu alkuperäiseen seikkailunhaluiseen puteliin, joka on muotoiltu revolverirummun muotoon, joka viittaa riskeihin ja tuo jännitystä elämään.

Aromaattinen koostumus avautuu räjähtävällä, kirkkaalla, sitrus sitruunasävelellä ja antaa potkun inkiväärin katkeruutta, joka muuttuu dynaamisesti kardemumman ja metsän puumaisiin sekä hartsisiin sävyihin, havupuiden kataja-aromiin. Merkillistä ylellisyyttä voit kuulla lopussa syvän puisen sekä savuisen loppusävyn ja mausteisen vetiveri-sävyn sekä tonka-pavun viettelevän makean savuisen tuoksun. Paras miesten tuoksu hurjapäille.

ylös ↑

Giorgio Armani Acqua di Gio

 • Tuote
 • Tarjoukset
https://youtu.be/IwkBwCfPGMw
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

GIORGIO ARMANI Eau de Toilette Acqua Di Gio Homme on eksklusiivinen hajuvesi, joka korostaa miehen yksilöllisyyttä ja arvoisuutta missä tahansa tilanteessa. Acqua di Gio lanseerattiin vuonna 1996. Tämän asetelman luoja on maailmankuulu parfymisti Alberto Morillas. Tuoksu sisältää:

Päällimmäiset nuotit, ovat muodostuneet alkuperäisestä virkistävästä sitruksesta sekä sitrusherttiä korostavasta yhdistelmästä, jonka pehmentävät hunajanmakea bergamot ja mandariini. Joka jatkuu nerolin tuoreudella, kevään jasmiinin katkeruudella ja sitruunan mausteisella happamuudella.

Sydännuotit, jotka sisältävät kirkkaita syklamenin ja mausteisen muskottipähkinän roiskeita yhdistettynä mignonettiin ja itämaiseen korianteriin, joka avaa sen monimuotoisuutensa meriveden vaikutuksesta, kypsän persikan makeita lohkoja, violetin ja valkoisen freesian terävyys. Lopuksi avautuu kimppu hyasintia, ruusua ja jasmiinia, ytimessään kevyt rosmariinin ja kalonin sameus.

Jälkituntuma sisältää hunajaisen aksentin valkoista myskiä, patchoulia ja itämaista meripihkaa, jota täydentävät puumainen tammi ja valkoinen seetri.

GIORGIO ARMANI Eau de Toilette Acqua Di Gio Homme on tarkoitettu energiselle miehelle, jonka ikä olisi 26-45 vuotta. Koostumus kuuluu fougere-vesiaromien ryhmään.

ylös ↑

Burberry Brit Rhythm

 • Tuote
 • Tarjoukset
https://youtu.be/azvOGliPT14
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Brit Rhythm for Men BURBERRY:ltä, on miesten hajuvesi, joka lanseerattiin vuonna 2013. Sen tekijät yrittivät yhdistää äänen ja aromin, sillä he saivat inspiraatiota nuorten musiikista ja hauskoista bileistä. He asettavat hajuvetensä provosoivaksi ja seksikkäksi tuoksuksi, joka on täynnä energiaa ja adrenaliinia.

Hajuveden tärkeimmät sävelet esitetään mausteisella kardemummalla, sitruunan verbenalla, tuoreella basilikalla ja katajamarjoilla. Hajusteen keskus on täynnä mustan nahan tuoksuja sekä syvällisiä styrax- ja patchuli-sävyjä. Hajuveden lähtökohtana on ollut yhdistelmä voimakasta seetripuuta, lumoavia suitsukkeita ja tonka balsamic pavun lämpimiä sävyjä.

BURBERRY-tuotemerkin suunnittelijoiden mukaan tämä tuoksu on suunnattu vahvimmalle sukupuolelle, joka arvostaa vapautta ja itsenäisyyttä ja rakastaa myös kuunnella rytmistä ja kiivasta musiikkia. Brit Rhythm kuten kaikki korkealaatuiset merkkituotteet, kestää pitkään ihon päällä, se antaa hyvän ensivaikutelman. Hajuvettä myydään tiukasti tyylikkäässä tummassa pullossa.

ylös ↑

Kenneth Cole Black

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Ei ole yllättävää ymmärtää se, että vakauden ja kehityksen halua on pitkään pidetty miesten asiana. On olemassa inhottava stereotyyppi, jonka mukaan minkä tahansa yrityksen päällikkö on nainen vaikkei hän olisi virallisesti ollut, me päätettiin muuntaa arvostettujen hajusteiden suuntaa, antaen Kenneth Cole Black hajuvedeksi todellisille miehille. Uuden sukupolven tuoksu filosofia perustuu rauhallisuuteen ja itsevarmaan voimaan eikä levottomiin tunteidenpurkauksiin, joista on tullut tapa monille moderneille hajuvesitaloille.

Kenneth Cole Blackin luojat päättivät siirtyä hiukan erilaiselle tielle, joten miehekkyys heidän ymmärryksestään on ilmaistu epäterveellisten sitruskokoonpanojen soitolla yhdistettynä yksinkertaisiin ja huomaamattomaan mausteiden aiheeseen.

Erityistä huomiota tulisi kiinnittää jalojen puumaisten sävelten viehätysvoimaan, joka auttaa aina vahvemman sukupuolen edustajaa rauhallisesti tekemään tärkeitä päätöksiä ja siten herättämään kunnioitusta tärkeälle henkilölleen. Samanaikaisesti ei kannata olettaa, että eliitin parfyymiperheen eau de toilette vaikuttaa liian perinteiseltä tai tylsältä, ei sillä, sillä on ainutlaatuinen annos innovaatioita ja se on todellinen edelläkävijä, joten koostumus viehättää varmasti sekä itseluottamusta että tavoitteiden saavuttamiseen tottuneita miehiä sekä nuoria valloittajia. jotka ovat vasta alkamassa vaikealta tielleen menestykseen ja tunnustamiseen.

Mitä muuta voidaan sanoa tunnetun valmistajan Kenneth Cole Black-tuoksusta? Se tosiasia, että tämä on todellinen luomus modernin tyylin suhteen, joka yhdistää innovatiivisen ajattelun luovuutta ja perinteistä tyylikkyyttä sekä rauhallista seesteisyyttä. Tämän takia hajuvedet auttavat antamaan vaikutelman itseluottavasta miehestä, jonka sanoja sinun tulisi ehdottomasti kuunnella, jota muut eivät voi jättää huomaamatta. Joten Kenneth Cole Black:in valinta päivittäiseen seuraan auttaa monia vahvemman sukupuolen edustajia tarjoamaan itselleen ainakin puolet toivotusta menestyksestä pienellä vaivalla, vaikuttaen positiivisesti heidän imagoonsa elämässä.

ylös ↑

Nautica Voyage Heritage

 • Tuote
 • Tarjoukset

Nautica Voyage Heritage miehelle

18.00 9.95 -45%
https://youtu.be/4qQjU_aQeqw
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Voyage Heritage on alkuperäinen aromi amerikkalaiselta hajuvesimerkiltä Nautica, joka esiteltiin hajuvesimarkkinoille vuoden 2018 alussa. Tämä on upea, parannettu saman niminen flanker, joka oli julkaistu vuonna 2006. Hajuste on tarkoitettu dynaamisille, itseluottaville, määrätietoisille miehille. Se kuuluu raikkaiden ja vesiteemaiseen perheeseen, se antaa sinun tuntea tuulen vilinän ja auringon tiuhaan lämmittävän, joka seuraa hajuveden omistajaa matkalla seuraavaan huippuun. Samalla tämä hajuvesi on hyvä deodorantti miehille jotka tykkäävät matkustaa ja ovat vapaita, mutta etsivät yllätyksiä

Koostumus avautuu jännittävällä, dynaamisella virkistävällä bergamotilla, yrtti-kamferi-rosmariinilla ja viileillä mintun mentoli sävyillä. Lähempänä sydämen säveleitä, pikarikas katkera sekä mausteinen inkiväärin vivahdus murtuu nurmettuneen laventelin verhon läpi, se korostaa miehekästä omatoimisuutta ja itseluottamusta. Tuoksussa on lievä ja tyylikäs kylmähkö tuntuma, joka räpyttelee kuin tuuli valtameren varrella purjehtivan luksusjahdin purjeet.

ylös ↑

HUGO BOSS Hugo Man

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Hugo Bossin Hugo Man ei ole vain tuoksuva aine, se on maagisen tiedon tuova rohdos, joka avaa omistajan viettelyn salaisuudet uudelleen. Pisara tästä ihastuttavasta hajuvedestä, joka on nautinnon esikuva, tulee viimeisimmäksi kosketukseksi, joka vetää rajan voiton ja romahduksen väliltä. Kuvailtu hajuste tuo esiin ihailijansa upean tyylin. 1995 oli tärkeä vuosi Hugo Bossin historiassa, koska sinä vuonna Hugo Man esiteltiin yleisölle. Kiitokset kuvaillun hajuveden muodostamisessa kuuluvat unohtumattomalle tekijälle Creations Aromatiquesille. Pullosta purskahtava hajuste kukkii seuraavilla sävelillä: minttu, vihreä omena, greippi ja laventeli. Neilikka, geranium ja salvia johtavat varovasti koostumuksen ytimeen. Hugo Boss Hugo Manin perusta on männyn neuloja, vetiveria, patchoulia ja tammikoita.

ylös ↑

Davidoff Cool Water

 • Tuote
 • Tarjoukset
https://youtu.be/lZje3GnG40c
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Jokaista ihmistä houkuttelee matkailu, meren kohina, valtameren mellakat, ulapalla olevat rannat. Monille mielenkiintoinen matka olisi lento kaukaisille arktisille merille, missä jatkuva kylmä ja jäinen lävistävä tuuli antaisivat mahdollisuuden todistaa itselleen ja jokaiselle maailmassa rohkeutensa, sankaruutensa ja urheutensa. Kyllä, jokaisella ihmisellä ei ole mahdollisuutta mennä niin jännittävään seikkailuun edes kertaalleen. Mutta sukeltaakseen arktisen jään kylmään ilmapiiriin, jossa vain lämmin muisto lämmittää sielua, mahdollisuus kokea tämä kaikki on kaikilla. Tällaisen erikoisen matkan tarjoaa Davidoff Cool Water-hajuvesi.

ylös ↑

Calvin Klein Obsession

 • Tuote
 • Tarjoukset
Lisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0

Miesten Calvin Kleinin Obsession on ihana unelma ihmisille, jotka etsivät mahdollisuutta rakentaa tietä kokonaan uuteen maailmaan, jossa unelmat toteutuvat. Pala tästä hurmaavasta hajuvedestä, joka toteutetaan seuraajansa tyyliin, on viimeinen kosketus, joka jakaa onnen ja tappion. Avaamalla pullon kuvatusta hajuvedestä, sen omistaja vapauttaa hullun hurrikaanin, joka iskee kenet tahansa tyylikkyydellään, houkutuksella ja kiihkeäisyydellään. Voit puhua vuosia Calvin Kleinin hyväksymän ratkaisun moitteettomuudesta nimittäessään pakkomielen miehille, mutta suurin osa asiantuntijoista todistaa, että Bob Slattery on tehnyt kiitettävää työtä.

Huolimatta siitä, että kuvatun hajuveden julkaisu viivästyi, se tuli lopulta ulos Calvin Kleinin tehtaasta vuonna 1986 ja siitä tuli mukana olennaisia ominaisuuksia monille hajuvesi putiikeille ympäri maailmaa. Kuin apteekin hyllyltä Calvin Klein Obsession for Men esiintyy seuraavissa sävyissä: korianteri, kaneli, laventeli, greippi, mandariini ja lime. Sekoittaen hämmästyttävän pyramidin, kuten ruusupuun, mirrin, muskottipähkinän, punaisten marjojen, männyn neulojen, jasmiinin, salvian ja neilikan, sävyllinen ripaus huolettomuutta, Calvin Klein herätti tämän hajuveden kiehtovat sydämen muistiinpanot elämään. Kehittäjä on valinnut ambergrisin, vetiverin, patchoulin ja vaniljan tämän hajusteen perus säveliksi. Tämä on arvostelujen mukaan paras miesten deodorantti tai paras miesten hajuvesi, tai miten sen nyt haluaa sanoa.

Tässä olivat meidän mielestämme parhaat miesten tuoksut ja miesten lahjapakkaukset, joista löydät itsellesi tai kaverillesi sopivan hajuveden.

Jos olet eri mieltä listasta tai haluat saada oman suosituksensa asiasta: paras deodorantti miehille tai miesten hajuvesi top 10.

DealExpert
Logo